OUTLETS

Waar zijn we te zien?

Autoblog.nl
Een video zonder publiek is als patat zonder mayonaise. Nou ja, OK er zijn mensen die dat lekkerder vinden, maar je snapt het punt. Publiek verleiden om te kijken, boeien om de video uit te kijken en nieuwsgierig maken wat de volgende video zal brengen. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Vlamfilm is de productiemaatschappij voor de grootste onafhankelijke Nederlandse automotive nieuwssite Autoblog.nl. Meer dan 900.000 unieke bezoekers per maand bezoeken Autoblog.nl, maar dat is niet de enige outlet voor onze video's.

RTL Autoblog
Voor RTL-Z maken we geregeld uitzendingen van RTL Autoblog. De reguliere uitzendingen combineren de rijtesten van Autoblog met het laatste nieuws en specifieke informatie voor de zakelijke doelgroep van RTL-Z. Met gemiddeld meer dan 300.000 kijkers was RTL Autoblog de afgelopen jaren het best bekeken Nederlandstalige autoprogramma (bron: SKO).
Vanaf de AutoRAI en BedrijfsAutoRAI hebben we de afgelopen jaren 'live' beursverslagen uitgezonden op RTL-Z. Iedere dag werden de kijkers in een nieuwe uitzending van een kwartier helemaal bijgepraat over het laatste nieuws vanuit de beurshallen.

Youtube
Het Youtube kanaal "Autoblogger" staat in de top 10 best bekeken automotive kanalen wereldwijd. Des te bijzonderder als je bedenkt dat veel van de concurrentie de video's in het Engels opneemt en wij met de Nederlandse taal een relatief klein taalgebied bedienen.
Totaal zijn de video's in het youtube kanaal meer dan 130 miljoen (!) keer bekeken. Iedere maand kijken internetters wereldwijd meer dan 2 miljoen video's van ons youtube kanaal.